free bootstrap themes



Privacy

Persoonsgegevens die Roland Knops Trailers and more verwerkt
Roland Knops Trailers and more verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die Roland Knops Trailers and more verwerkt: 
• Voor- en achternaam 
• Adresgegevens 
• Telefoonnummer 
• E-mailadres 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie bijzondere of gevoelige gegevens te verzamelen over websitebezoekers. Roland Knops Trailers and more analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren. 

Geautomatiseerde besluitvorming 
Roland Knops Trailers and more neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Roland Knops Trailers and more) tussen zit. 

Hoe bewaren wij je persoonsgegevens 
Roland Knops Trailers and more bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. 

Delen van persoonsgegevens met derden 
Roland Knops Trailers and more verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Roland Knops Trailers and more blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

Cookies of vergelijkbare technieken op onze website 
Roland Knops Trailers and more gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Functionele cookies gebruiken we om onze site goed te laten werken. We gebruiken analytische cookies en scripts van Google om jouw gebruik van onze website anoniem te analyseren. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. En we gebruiken third-party cookies om social media integratie op onze websites mogelijk te maken zoals Youtube. Lees de privacyverklaring van deze bedrijven om te zien wat zij met jouwgegevens doen die zij via deze cookies verwerken. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Klik hier voor meer informatie. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Roland Knops Trailers and more en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@knopstrailers.nl 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. 

Roland Knops Trailers and more wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de deze link

Persoonsgegevens beveiligen 
Roland Knops Trailers and more neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@knopstrailers.nl 

Roland Knops Trailers and more 
Rijksweg Zuid 195, 6134 AC Sittard  
T: 046 4512718, E: info@knopstrailers.nl 


Mobirise

Roland Knops Trailers and more
Rijksweg Zuid 195
6134 AC Sittard
T: 046 4512718
E: info@knopstrailers.nl

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag 09:00 - 17:00 uur.
Op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur. 

Like ons op facebook

Copyright © 2019 Knopstrailers and more Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer